- موسسه پژوهش گستر پیمان
- ۰۲۱۷۷۷۳۰۲۳۸
- fgp.info2015@gmail.com
- www.fgpco.ir
- ۸
- تهران- فلکه سوم تهرانپارس– پلاک۵۴۷ – طبقه۴ – واحد۷
بـسـمـــه تـعــــالـی
تفاوتهای سیستم قدیم پالایش و سیستم جدید پالایش قیر در ذیل آورده میشود:
در فرایند پالایش جدید برای کاهش هزینه تولید و افزایش سرعت پالایش و کاستن از قیمت تمام شده محصول نهایی, در فرایند پالایش به جای استفاده از روشهای سنتی bach wise از روش continuos استفاده میشود.
دراین فرایند به علت استفاده از برجهای ترکیبی میتوان از تمامی خوراکهای موجود در بازار چون مازوت، وکیوم باتوم، سلابس و دیگر خوراکها استفاده نمود و این واحدهای تولیدی توانایی تولید هر نوع قیری را دارا بوده و مختص به تولید و مصرف خوراک و قیر خاصی نیستند.
در فرایند پالایش جدید به علت طراحی و نسب سوپاپهای ضد انفجار، احتمال خطر انفجار و اتش سوزی از بین خواهد رفت.
در فرایند قدیم، برج پخت قیر، برای پالایش و بالارفتن دمای خود احتیاج به جذب انرژی زیادی داشته که این انرژی از طریق پاشش سوخت در لوله مرکزی برج با حرارت بالا و در زمان طولانی تولید میگردید. در این روش ابتدا سوخت زیادی مصرف میشود و باعث ایجاد حجم زیادی دی اکسید کربن و مونوکسید کربن و دیگر آلایندههای زیست محیطی میگردد. در این روش هزینه انرژی مصرفی برای تولید بسیار بالا بوده، اما در فرایند پالایش جدید برای تولید حرارت مورد نیاز برج احتیاجی به این انرژی نبوده و در آن از حرارت حاصل از واکنشهای شیمیایی جهت بالا رفتن دما و پالایش قیر استفاده میگردد. در واحدهایی که به روش قدیم کار می کنند در اصل هیچ گونه قیری در برج پخت، تولید نگردیده بلکه تنها عملیات تغلیظ خوراک اولیه را انجام میدهند که متاسفانه محصولی که از این روش نادرست تولید قیر ساخته می شود در برابر اشعه UV خورشید ضعیف میباشد.
.در فرایند پالایش قدیم بخارات و ترکیبات آروماتیک حاصل از فرایند تولید ذغال در اثر حرارت مستقیم در تانکرها و واکنش آن با اکسیژن موجب تولید گاز گوگرد شده و در هوای محیط پخش میگردد. اما در طراحی فرایند جدید این نقص برطرف گردیده است.
در فرایندهای پیشین، سیستم هوادهی برج به علت عدم محاسبه فشارهوا، هیچ گونه داده ای به مسئول پخت قیر نداده و مسئول از وضعیت داخل برج، به غیر از دمای داخل، بی اطلاع می باشد که در طراحی جدید این اشکال برطرف شده است.
در طراحی فرایندهای قدیم پالایش، به علت عدم محاسبه افت دما در ترپ ها، انرژی بسیاری هدر رفته و به صورت بخارهای گازوئیل در کوره می سوزد که در طراحی جدید این مشکل نیز برطرف گردیده است.
در فرایند پالایش قدیم، دمای برج در حین پالایش قیر به علت عدم وجود سیستم کنترل و توقف دما، قابل کنترل نبوده که با طراحیهای جدید این مشکل نیز رفع گردیده است.
در فرایند جدید پالایش برخلاف فرایندهای قدیم به منظور بالا بردن سطح کیفیت قیر تولیدی از پروسه سیرکولاسیون در برج پخت قیر استفاده میگردد.
فرایند پالایش قدیم، فاقد سیستم جداکننده مواد سبک تولیدی می باشد.
در فرایند پالایش قدیم، کنترل حجم هوای تولیدی توسط کمپرسور در این واحد به علت عدم طراحی در سیستم هوادهی غیر قابل محاسبه شده، چرا که پخت قیر با کیفیت بستگی زیادی به حجم هوای تزریقی در داخل برج نسبت به حجم مواد اولیه دارد.
توجه: قابل توجه است که این سیستم علاوه بر انطباق با الزامات زیست محیطی از نظر اقتصادی و مصرف انرژی بسیار مقرون به صرفه می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.fgpco.ir مراجعه فرمایید.
E-mail: Support@fgpco.ir
آدرس: تهران-فلکه سوم تهرانپارس– پلاک547 – طبقه4 – واحد7
تلفکس و همراه: 09128090057 و 77730245 (21-98+)
ساعت پاسخگویی همه روزه از ساعت 8 الی 17 به جز ایام تعطیل
تنها در ساعات کاری تعیین شده پاسخگوی شما هستیم